Uniek, handgemaakte babykameruitzetTeddykompaniet pluchGratis verzenden vanaf €50,00Veilig betalen
 
Geplaatst door: Sabrina 22-08-2019 09:22:42
Beoordeling:
Snelle reactie, mooie producten. Kom zeker terug
Geplaatst door: Nikki 16-08-2019 20:28:10
Beoordeling:
Ik heb voor de kleine een babynestje en badcape gekocht. Zo gaaf, mooie kwaliteit en lieve meiden. We gaan zeker vaker bestellen
Geplaatst door: Linda 3-01-2019 10:08:58
Beoordeling:
Bedankt voor de goede service en snelle levering!!
Geplaatst door: Sanne & Marc 6-11-2018 07:24:30
Beoordeling:
We hebben het aankleedkussen en babynestje binnen gekregen. Bedankt voor de goede service en advies, die oker kleur is te gek
Geplaatst door: Wendy 22-10-2018 08:37:29
Beoordeling:
We hebben het babynestje binnen en wat een succes. Wij zijn er heel blij mee. Bedankt voor de goede service
Geplaatst door: Fam. Verbeek 23-09-2018 13:48:49
Beoordeling:
Wij hebben de stokke hoes gekocht bij My-deer. Vriendelijke service en de hoes is erg leuk geworden in de okergeel kleur
Geplaatst door: Joyce 9-09-2018 10:47:13
Beoordeling:
Via My-deer een handgemaakt babynestje gekocht zelf samen gesteld en super blij met het resultaat
Geplaatst door: Fay 3-09-2018 21:16:59
Beoordeling:
Pas geleden een set Camel gekocht bij My-deer, babynestje, deken en de voetenzak. Super gewoon, service goed, spullen zijn erg mooi en goede kwaliteit
Geplaatst door: Mindy 16-07-2017 11:36:32
Beoordeling:
Wat leuk om de maxi cosi voetenzak cadeau te geven! Ik heb een vriendinnetje en haar new born baby heel erg blij gemaakt met een gevoerde, grijze, (op aanvraag gemaakte) voetenzak. Bedankt voor de snelle service! Top!!
Geplaatst door: D mahmoud 25-12-2016 13:34:08
Beoordeling:
Heb het billendoekjes tasje besteld, tijdens de drukke dagen voor de kerst, en toch nog voor de kerst binnen gekregen!
Onwijs leuk! Dank je wel!
1 - 2 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN