Uniek, handgemaakte babykameruitzetTeddykompaniet pluchGratis verzenden vanaf €50,00Veilig betalen
 
Geplaatst door: Danielle 4-12-2019 13:59:28
Beoordeling:
Wauw, wat een kwaliteit! Wij hebben de deken, voetenzak en aankleedkussenhoes in legergroen besteld. De kleur is heel mooi en stoer. En de voetenzak is echt prachtig!!
Geplaatst door: Noes 1-11-2019 19:35:37
Beoordeling:
Echt oprecht hele duurzame en mooie spulletjes, echte eyecathers
Geplaatst door: Jennifer mama van Scotti 17-10-2019 15:54:59
Beoordeling:
Zo blij met de stokke hoes, wilde jullie graag een berichtje achterlaten voor de top service en de mooie hoes.
Geplaatst door: Kiki 22-09-2019 19:30:39
Beoordeling:
Meiden bedankt voor jullie service! We genieten nog zo van de mooie spulletjes.
Geplaatst door: Marly 4-09-2019 17:31:37
Beoordeling:
Prachtige deken en babynestje ontvangen echt heel blij mee. Bedankt voor de snelle levering en goede service
Geplaatst door: Sabrina 22-08-2019 09:22:42
Beoordeling:
Snelle reactie, mooie producten. Kom zeker terug
Geplaatst door: Nikki 16-08-2019 20:28:10
Beoordeling:
Ik heb voor de kleine een babynestje en badcape gekocht. Zo gaaf, mooie kwaliteit en lieve meiden. We gaan zeker vaker bestellen
Geplaatst door: Linda 3-01-2019 10:08:58
Beoordeling:
Bedankt voor de goede service en snelle levering!!
Geplaatst door: Sanne & Marc 6-11-2018 07:24:30
Beoordeling:
We hebben het aankleedkussen en babynestje binnen gekregen. Bedankt voor de goede service en advies, die oker kleur is te gek
Geplaatst door: Wendy 22-10-2018 08:37:29
Beoordeling:
We hebben het babynestje binnen en wat een succes. Wij zijn er heel blij mee. Bedankt voor de goede service
1 - 2 - 3 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN