Uniek, handgemaakte babykameruitzetTeddykompaniet pluchGratis verzenden vanaf €50,00Veilig betalen
 
Geplaatst door: Sanne & Marc 6-11-2018 07:24:30
Beoordeling:
We hebben het aankleedkussen en babynestje binnen gekregen. Bedankt voor de goede service en advies, die oker kleur is te gek
Geplaatst door: Wendy 22-10-2018 08:37:29
Beoordeling:
We hebben het babynestje binnen en wat een succes. Wij zijn er heel blij mee. Bedankt voor de goede service
Geplaatst door: Fam. Verbeek 23-09-2018 13:48:49
Beoordeling:
Wij hebben de stokke hoes gekocht bij My-deer. Vriendelijke service en de hoes is erg leuk geworden in de okergeel kleur
Geplaatst door: Joyce 9-09-2018 10:47:13
Beoordeling:
Via My-deer een handgemaakt babynestje gekocht zelf samen gesteld en super blij met het resultaat
Geplaatst door: Fay 3-09-2018 21:16:59
Beoordeling:
Pas geleden een set Camel gekocht bij My-deer, babynestje, deken en de voetenzak. Super gewoon, service goed, spullen zijn erg mooi en goede kwaliteit
Geplaatst door: Mindy 16-07-2017 11:36:32
Beoordeling:
Wat leuk om de maxi cosi voetenzak cadeau te geven! Ik heb een vriendinnetje en haar new born baby heel erg blij gemaakt met een gevoerde, grijze, (op aanvraag gemaakte) voetenzak. Bedankt voor de snelle service! Top!!
Geplaatst door: D mahmoud 25-12-2016 13:34:08
Beoordeling:
Heb het billendoekjes tasje besteld, tijdens de drukke dagen voor de kerst, en toch nog voor de kerst binnen gekregen!
Onwijs leuk! Dank je wel!
Geplaatst door: Elise 4-09-2016 12:26:01
Beoordeling:
Prachtig babynestje binnen gekregen, helemaal naar eigen inzicht laten maken, prachtige zachte roze wafelstof, kleur is een beetje zalmroze. Heel schattig! Bedankt!
Geplaatst door: Carla 10-08-2016 17:24:11
Beoordeling:
Door persoonlijke omstandigheden kon ik mij eigenlijk geen nieuwe spullen veroorloven, maar door de mogelijkheid om gespreid te betalen is mijn wens (mooie spullen, alles bijpassend) toch uitgekomen. Onwijs bedankt hiervoor! Ik kan niet wachten tot de kleine er is! Heel veel succes met je zaak en ga zo door qua klantenservice!
Geplaatst door: Nienke 25-06-2016 20:45:52
Beoordeling:
Super blij met mijn boxkleed en bijpassende boxzak!!
1 - 2 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN